Mixer

Lytz1
Posts: 30
Joined: Mon Jul 11, 2016 3:06 pm

Re: Mixer

Postby Lytz1 » Sat May 13, 2017 3:26 am

Okay, I double checked on my Laptop, same thing. Doesn't show up anywhere... very strange.
Can it be that somehow it is the OS? (Both machines are still running OSX 10.10.5)

I've never experienced a plugin not showing up anywhere at all... pretty weird.

Thanks,
tL
rapace312
Posts: 128
Joined: Wed Jul 06, 2011 9:54 pm
Location: France
Contact:

Re: Mixer

Postby rapace312 » Sat May 13, 2017 5:13 pm

Don't know, it should work...

The plugin is in the Plugin Folder ? But doesn't appear in the plugin manager ?
MikseBord2.component ?

Did you try with another version of LP ?
RME HDSPe AIO in a OWC Enclosure (PCIe -> Thunderbolt2)32spl Buffer Size /48khz or 96khz Sample Rate.
MacBookPro / OSX 10.11.1 El Capitan i7 2,5Ghz / 16G Ram

Check my Instagram : @Pacera312
Lytz1
Posts: 30
Joined: Mon Jul 11, 2016 3:06 pm

Re: Mixer

Postby Lytz1 » Tue May 16, 2017 10:05 pm

Yes, tried it with the "old" build, with the last unstable beta build and with the latest build on both machines.
Is in the component folder, also other DAWs don't see it.

I also tried to drag it in like you suggested last time... Also doesn't work.... ;)

However: It gets seen by a next-gen Tracker which I use for most of my stuff (Radium), developed by a very nice Norwegian at NOTAM
which can handle usually everything but it tells me this:
Radium_-_New_song_.jpg
Radium_-_New_song_.jpg (58.64 KiB) Viewed 1191 times
sune
Posts: 9
Joined: Fri Jan 06, 2017 11:32 pm

Re: Mixer

Postby sune » Tue Jun 06, 2017 12:20 pm

Very good! Thank you!
Looking forward to labelling at some point :-)
patrass
Posts: 209
Joined: Tue May 04, 2010 1:48 am
Location: france

Re: Mixer

Postby patrass » Tue Jun 27, 2017 5:03 pm

hi nikolaî
what about the new miskerbord
The Chainmaster
LX6464ES,RME AIO,BABYFACE,HDSP9652 AIC128D win8.1/32*64
User avatar
nikolai
Posts: 1231
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Mixer

Postby nikolai » Wed Jun 28, 2017 7:12 am

patrass wrote:hi nikolaî
what about the new miskerbord

Hi, if you mean "any news" then , no sorry. I have not forgotten about it though.
Is labeling the number one request then?
patrass
Posts: 209
Joined: Tue May 04, 2010 1:48 am
Location: france

Re: Mixer

Postby patrass » Wed Jun 28, 2017 11:31 am

nikolai wrote:
patrass wrote:hi nikolaî
what about the new miskerbord

Hi, if you mean "any news" then , no sorry. I have not forgotten about it though.
Is labeling the number one request then?

labeleling
master
mono channel could be cool
linking busses from 2 mixer
The Chainmaster
LX6464ES,RME AIO,BABYFACE,HDSP9652 AIC128D win8.1/32*64
patrass
Posts: 209
Joined: Tue May 04, 2010 1:48 am
Location: france

Re: Mixer

Postby patrass » Sat Aug 19, 2017 12:03 pm

the mixer midi maping parameter have only 9 channel to map... :(
The Chainmaster
LX6464ES,RME AIO,BABYFACE,HDSP9652 AIC128D win8.1/32*64
patrass
Posts: 209
Joined: Tue May 04, 2010 1:48 am
Location: france

Re: Mixer

Postby patrass » Mon Sep 04, 2017 4:30 pm

in the audio patch only master output and aux1 have label the other aux output have no label
The Chainmaster
LX6464ES,RME AIO,BABYFACE,HDSP9652 AIC128D win8.1/32*64

Return to “LiveProfessor 2”

Who is online

Users browsing this forum: dukimusic and 3 guests