Problems by using 32bit and 64bit on the same PC

Everything about LiveProfessor.
Ideas, bug reports, tips & trix
sammyec250
Posts: 10
Joined: Thu Mar 27, 2014 9:19 am

Problems by using 32bit and 64bit on the same PC

Postby sammyec250 » Tue Aug 18, 2015 1:08 pm

Hi,
I have both versions, 32bits (V.1.2.5) and 64bits (V. 1.1.3). Ordinarily I use version 32bit. Recently I have start 64bitversion and have configured, then 32bitversion could'nt be start any more. But the 64bitversion runs okay.
I had to restart the PC always and 32bit never run.
Now I will extinguish all versions and put on 32bits version anew (cos my most vsti are 32bit).
I use the Audio Kontrol 1 of NI.
What are for problems?
Thanks
sammyec250
Posts: 10
Joined: Thu Mar 27, 2014 9:19 am

Re: Problems by using 32bit and 64bit on the same PC

Postby sammyec250 » Mon Aug 24, 2015 9:08 am

So, I removed both versions, install only version 32bit 1.2.5. (but not 64bitversion). There are the same problems, LP 32bitV never start. I must delete the process (Live professor exe) in Task manager. Version 32bit never run.
Where are configurations possible with live professor? But I can't start LP for configs!
Other Software, e.g. Kontakt 5, start and runs okay.
Is there a configuration problem with the audiohard- or software (NI AudioKontrol1)?
Please help, thanks.
Sammy
User avatar
nikolai
Posts: 1231
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Problems by using 32bit and 64bit on the same PC

Postby nikolai » Mon Aug 24, 2015 6:08 pm

Hi
Normally there should be no problem running 32 and 64 bit at the same time.
Probably some settings have been messed up.
You need to remove them using this method:
http://feedback.liveprofessor.net/knowl ... r-settings

Hope this helps
Regards
Nikolai
sammyec250
Posts: 10
Joined: Thu Mar 27, 2014 9:19 am

Re: Problems by using 32bit and 64bit on the same PC

Postby sammyec250 » Tue Aug 25, 2015 3:40 pm

LP runs again :D
the mistake was defective in the driver of the AK1. I remove and uploading driver again.

Why: I remember, as LP started, I switched on a keyboard, this sent so immediately a Midi order, this led to defective in the driver and then there was error ! :? LP never start.

Okay, now LP run :D

Return to “LiveProfessor 1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests