SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Everything about LiveProfessor.
Ideas, bug reports, tips & trix
User avatar
nikolai
Posts: 1190
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Postby nikolai » Sun May 04, 2014 1:00 am

Hi
I'm pretty sure the old ones worked..
I'll see what I can do about it.
User avatar
nikolai
Posts: 1190
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Postby nikolai » Wed May 14, 2014 12:40 pm

Great!
Thank you for keeping us posted
Radiant_man
Posts: 1
Joined: Sun May 25, 2014 10:59 am

Re: SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Postby Radiant_man » Thu May 29, 2014 11:30 am

Hi,

I don't think that it is the Soundtoys dll's that creates this problem.
I used LP 1.1.1 Free and that version loaded the soundtoys ddl plugins ( V4.1.6 ) without any problems.
Upgrading LP to 1.1.3 ( full version ) and now LP crashes as soon as it comes to the soundtoys ddl's.

I think I have to downgrade to LP 1.1.1 again but I have "problems" with that version together with IK multimedia Amplitube.

Regards,
Lars Blomstrand
User avatar
nikolai
Posts: 1190
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Postby nikolai » Sun Jun 01, 2014 4:14 pm

Hi
Ok so, after fighting with iLok again for the 1000 time. I installed the latest demo version from SoundToys.
It crashes with a whole array of errors (not seen by the user but in the dubugger). at the very moment when the LP code tries to load the dll file. so before any communication can even take place.
I'll just have to talk to the SoundToys guys and keep you posted.
Fayring
Posts: 1
Joined: Thu Jun 01, 2017 7:15 pm

Re: SoundToys 4.4.1 and LP Issue

Postby Fayring » Thu Jun 01, 2017 7:21 pm

Hello

Maybe you showd should upgrade to version 5.
It vorked for me.
Cheers
Sonorisation https://neosound.fr

Return to “LiveProfessor 1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest