Importing racks from Live Professor 1

JJ2013
Posts: 10
Joined: Sat Mar 21, 2015 2:09 am

Importing racks from Live Professor 1

Postby JJ2013 » Mon Apr 02, 2018 8:59 pm

Hi,

I looked through and listened to some of the racks from a few years ago that I had used in Live Professor 1 (LP1). Currently, I am using Live Professor 2 LP2) and would be very glad to learn if there is a way to import racks from LP 1 to LP2?

Cheers,

JJ
JJ2013
Posts: 10
Joined: Sat Mar 21, 2015 2:09 am

Re: Importing racks from Live Professor 1

Postby JJ2013 » Tue Apr 10, 2018 7:46 pm

Hey all,

From the absence of replies, do I have to assume that there is no way to import racks from Live Professor 1 to Live Professor 2?

Cheers,
Juha
User avatar
nikolai
Posts: 1296
Joined: Fri Sep 04, 2009 1:05 pm
Location: Norway
Contact:

Re: Importing racks from Live Professor 1

Postby nikolai » Wed Apr 11, 2018 8:51 am

Hi
Sorry, this post slipped under the radar.
You are right, I have not created an importer. Not sure how successfull it would be, as the programs are very different, I have it on the todo list though, to see if there is a way to atleast get the snapshots and cues over
JJ2013
Posts: 10
Joined: Sat Mar 21, 2015 2:09 am

Re: Importing racks from Live Professor 1

Postby JJ2013 » Wed Apr 11, 2018 8:25 pm

Hi Nikolai,

No worries. I was just wondering if I was the only one with that sort of "need?"?

I using Live Professor 2 only, but thought that having come up with some pretty cool-sounding racks imported from the time I was using version 1 would help cut down on the time needed to do so.

Understandably, you may have other priorities and this "need" isn't that vital. Kind of a "nice-to-have."

Thanks!

Juha

Return to “LiveProfessor 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests