• May 16, 2016 at 20:29 #3398
    Nikolai
    Keymaster

    Ok, I found a bug that probably explains many of these plugin issues.
    There is a crash when adding a plugin that has more outputs than inputs, to a chain that has less channels than the plugin.
    So if you add Kontakt 5 with 8 outputs to a stereo chain it would crash.
    This will be fixed in the next release

    May 19, 2016 at 07:27 #3399
    guillaumef
    Member

    I use the latest versions of all of them. What is strange is that if I create a chain with 2 outputs then it crashes. But if a create a chain with 8 outputs then it works.

    May 19, 2016 at 19:56 #3400
    Nikolai
    Keymaster
    quote GuillaumeF:

    I use the latest versions of all of them. What is strange is that if I create a chain with 2 outputs then it crashes. But if a create a chain with 8 outputs then it works.

    Yes, this is like I described in the post above , Anyway it should be all sorted out in the RC 1.1 version available now

    May 21, 2016 at 16:20 #3401
    unguitar
    Member

    Perfect Nikolai, even Spacegrain Vst from Grm works like a dream !

    June 11, 2016 at 16:59 #3402

    I cannot seem to get Midi16CCRouter by InsertPiz to work. It installs and routes MIDI, but the graphic screen with the controls will not display. Anyone else having better luck with that or a similar utility?

    FYI, I use this for changing mod wheel from CC#1 to CC#2, since some plugins like OBXd don’t let you turn off the mod wheel to LFO connection when you’re using the mod wheel for something else.

    March 31, 2017 at 07:40 #3404
    fxsound
    Member

    i have vsti http://sound-guru.com/software/tangle/

    If using LIVEPROFESSOR 2 ver 2.02 – all ok

    If using 2.03 or 2.04 version – crashed programm

    Best regards,
    Iliya

    March 31, 2017 at 13:09 #3403
    Nikolai
    Keymaster
    quote fxsound:

    i have vsti http://sound-guru.com/software/tangle/

    If using LIVEPROFESSOR 2 ver 2.02 – all ok

    If using 2.03 or 2.04 version – crashed programm

    Best regards,
    Iliya

    Is this on Windows or Mac ?

    March 31, 2017 at 14:31 #3405
    fxsound
    Member

    thanks for the answer!

    on windows.

    Best regards,
    Iliya

    April 8, 2017 at 09:20 #3406
    aek
    Participant

    Hi Nikolai,
    LiveProfessor 2.04: The GRM Space plug-ins( v 3.7 ) work only in stereo mode, and do not work in multi-channel mode.
    Andrey.

    April 10, 2017 at 19:24 #3408
    Nikolai
    Keymaster
    quote AEK:

    Hi Nikolai,
    LiveProfessor 2.04: The GRM Space plug-ins( v 3.7 ) work only in stereo mode, and do not work in multi-channel mode.
    Andrey.

    Hi
    The space grain plug was fixed once before, I’ll have to see what broke them again. Thanks for the heads up

    April 10, 2017 at 19:51 #3407
    aek
    Participant

    Nikolai,
    All three plug-ins do not work, not just space grain.(GRM Spaces, SpaceGrain, SpaceFilter)
    Andrey

    April 10, 2017 at 19:59 #3409
    Nikolai
    Keymaster
    quote AEK:

    Nikolai,
    All three plug-ins do not work, not just space grain.(GRM Spaces, SpaceGrain, SpaceFilter)
    Andrey

    Is it possible to load these as more then stereo without buying ?

    April 10, 2017 at 22:31 #3410
    aek
    Participant

    I do not know if the demo version works in multi-channel mode.
    From here you can download the demo version and try them:

    http://store.inagrm.com/en/content/10-download

    April 16, 2017 at 17:39 #3411
    nicolaiplier
    Member

    hey there!

    I discovered a problem with the VST3 versions of my FabFilter plugins Pro-Q2 and Pro-MB. When I reopen my session, they keep their settings but they don’t display it (looks like full reset of the plugin).
    The AU versions don’t have this problem.

    I work with Mac OSX and the actual version of LiveProfessor.

    April 17, 2017 at 06:36 #3412
    Nikolai
    Keymaster
    quote nicolaiplier:

    hey there!

    I discovered a problem with the VST3 versions of my FabFilter plugins Pro-Q2 and Pro-MB. When I reopen my session, they keep their settings but they don’t display it (looks like full reset of the plugin).
    The AU versions don’t have this problem.

    I work with Mac OSX and the actual version of LiveProfessor.

    Hi
    Thank you for reporting this, I will have a look at it as soon as possible.
    Note that there should be no problem using the AU version over the VST3 version. the functionality is the same.

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags